Küldetésünk

A vevők igényeinek kielégítése, hatékony, tudományosan megalapozott technológiákkal és -berendezésekkel, a vevők kiemelkedő támogatásával és minőségi szervizzel.

Filozófiánk

Hiszünk benne, hogy lélegezni – nem fényűzés, hanem másodpercenkénti igény. A légzőszervekről és az immunitásról való gondoskodás – az ember valós szükséglete. A hatékony, száraz sóaeroszolos terápia lényeges elemévé válhat a gyermekek és a felnőttek egészségjavító programjának.

HaloSet Halomed Soterapia gyereknek

Műszaki megvalósítás

A száraz sóaeroszolos terápia fő hatótényezője – a száraz sóaeroszol megfelelő koncentrációja.

A Halomed UAB által gyártott HaloSet ver. 2.1 sógenerátor, a száraz sóaeroszolos terápia legkompaktabb készüléke, amely egy sóaeroszol-koncentráció érzékelő segítségével lehetővé teszi a sóaeroszol-koncentráció meghatározott értékének fenntartását.

Kis méretei ellenére, a HaloSet ver. 2.1 egy teljes értékű sógenerátor, amelyben megvalósult a Halomed-Aeromed csoport összes, mérnöki- és tudományos tapasztalata.

A HaloSet ver. 2.1 sógenerátor lehetővé teszi a teljes értékű, száraz sóaeroszolos terápiás szeánszok lebonyolítását 60m³-es helyiségméretig.

A HaloSet ver. 2.1 sógenerátor még az ilyen kisméretű szobákban is garantálja a száraz sóaeroszol-koncentráció szabályozott fenntartását, kizárva a helyiség levegőjének túlzott mértékű telítettségét sóaeroszollal, ami igen fontos a gyermekek kezelésének biztonságához.

A HaloSet ver. 2.1 sógenerátort a szobán belül kell elhelyezni, asztalra, polcra téve, vagy a falra felszerelve azt. A készüléket minden szeánsz után meg kell tisztítani a sómaradványoktól.

A készülék hordozhatósága lehetővé teszi annak használatát, gyakorlatilag az óvoda, vagy bölcsőde bármelyik, az adott időpontban szabad helyiségében. Szakembereink szívesen tájékoztatják részletesen is a vevőket, a kezeléseknek a gyermekek számára történő lebonyolításáról, és az elektromos biztonsági intézkedéseket illetően.

A készülék igen egyszerűen üzemeltethető és karbantartható. A száraz sóaeroszol képzéséhez, kémiailag tiszta, un. gyógyszerkönyvi sót használunk, amit természetes kősóból állítanak elő. Egy szeánsz lebonyolításához 14 ml sóra van szükség.

A HaloOvi-HaloKIDS projekt 2011 szeptembere óta első résztvevőjeként, a budapesti XVI. ker.-i „Napsugár” Bölcsődét nevezhetjük meg.

Honlapunkon szerepeltetjük a levélben leírt, köszönő ajánlásukat.

A HaloOvi-HaloKIDS projekt technikai megvalósítója és a Halomed UAB cég termékeinek garanciális és garancia időn túli szervizét végző cég, a Halomed Hungary Kft.

A Halomed Hungary Kft., a Institute of Respiratory Hygiene and Halotherapy Kft. felhatalmazott, magyarországi disztribútora.

logo_halomed

2005 óta, a sógenerátorokat a vilniusi Halomed UAB litván cég gyártja.

1991 óta, a kutatás-fejlesztést, a tudományos kísérleteket, az Aeromed Ltd. szentpétervári cég végzi Oroszországban.

A HaloOvi-HaloKIDS projekt számára a tudományos és orvosi konzultációt, a Halomed-Aeromed csoport tudományos-orvosi projektjeit is vezető Alina Cservinszkaja prof., az orvostudományok doktora biztosítja.

logo_irhh

Az Institute of Respiratory Hygiene and Halotherapy Kft. 2008-ban került bejegyzésre Budapesten, a Halomed-Aeromed csoporthoz tartozó cégek információs támogatására és a tudományos-orvosi projektek koordinálására.
A HaloOvi-HaloKIDS projekt információs és konzultációs támogatását az Institute of Respiratory Hygiene and Halotherapy Kft. cég végzi.